Een nieuwe site!

Lennart Ootes

Sinds eind oktober 2013 beschikt KLM-Pegasus over een geheel vernieuwde website! De oude site dateerde nog van voor de eeuwwisseling en was nodig aan vervanging toe. Het was niet gemakkelijk meer deze te onderhouden en dat gebeurde dus ook niet meer. Met de nieuwe site zijn we weer up-to-date. En meer nog: vanaf nu is het ook mogelijk partijen te uploaden, na te spelen en te becommentariëren indien gewenst. De ledenlijst met alle gegevens is alleen voor de leden toegankelijk. De externe competitie wordt automatisch bijgehouden via een directe link met de SGA-site, zodat deze pagina steeds zo actueel mogelijk is.

Veel zaken die tot op heden via de e-mail of op de schaakavond werden gecommuniceerd, zijn nu - makkelijk - op deze site terug te vinden. Bijvoorbeeld de agenda, compleet met adressen en kaartjes van de externe schaakverenigingen waar onze teams het tegen opnemen. Ook de standen en uitslagen van de interne competitie, evenals de wedstrijdverslagen, hebben hun eigen plek gekregen.

Voor wie actief is op sociale media is het nu mogelijk via een eenvoudige klik iets op Facebook, Twitter of andere platforms met anderen te delen. Leden, maak hier gebruik van - zo maak je ook de 'buitenwereld' attent op KLM-Pegasus! Ook kan je als lid van onze vereniging (zodra je bent ingelogd) reageren op nieuws en bijvoorbeeld op de verslagen van Ger den Drijver...

Bij de totstandkoming van de nieuwe site hebben we dankbaar gebruik kunnen maken van de expertise van Lennart Ootes. Lennart is zowel actief in de schaakwereld als deskundig op het gebied van websiteontwerp. Gedurende de eerste maanden zal hij uw webmaster terzijde staan mochten er nog onneembare barrieres blijken te zijn.

Namens het bestuur wens ik onze leden en iedereen die lid wil worden of geïnteresseerd is, veel plezier toe bij het gebruik van de website.